Aktuális Árlista

Az Árlisa érvényes 2021.05.04-től visszavonásig.

A Napi jegyek egyszeri belépésre jogosítanak. Az árak forintban értendőek és tartalmazzák a 27%-os Áfát. A MOM Wellness szolgáltatásainak igénybe vétele egyben a MOM Wellness Házirendjének és egyéb Szabályzatainak elfogadását jelentik. 

A Fitnesz kedvezményes időszak: 10 és 15 óra közötti belépéssel érvényesek.

Ingyenes szolgáltatásaink: 2 óra ingyenes parkolás MOM Park kártyára, WIFI, értékmegőrzés, Wellness: medence+szauna.

Bérlethosszabbítási szabályzat
 A 2 Alkalmas belépő 15 napig érvényes és nem hosszabbítható.      A „3 Alkalmas Próbajegy” belépő 30 napig érvényes és nem hosszabbítható.
A 10 Alkalmas belépő 60 napig érvényes. A bérlet 1 alkalommal hosszabbítható legfeljebb egy héttel. A fel nem használt alkalmak fele használható fel a meghosszabbított időszakban.
A 20 Alkalmas bérlet 90 napig érvényes. A bérlet 1 alkalommal hosszabbítható legfeljebb egy héttel. A fel nem használt alkalmak fele használható fel a meghosszabbított időszakban.
Havi bérlet nem hosszabbítható meg. Betegség esetén igazolással egy hétig meghosszabbítható. Egyéb esetben egyedi elbírálással hosszabbítható meg.
A 3 Havi, 6 Havi és Éves bérlet betegség esetén igazolással hosszabbítható meg. Egyéb esetben egyedi elbírálással hosszabbítható meg.

Kapcsolódó fájlok: