Kismamáknak

KISMAMA Torna
A várandós időszak, az anyává válás, a testi-lelki felkészülés harmonikus és boldog napok és hónapok sora. Tegyétek még kellemesebbé, mozogjatok, tornázzatok pocakkal is! Ne feledjétek! A rendszeres testmozgás a gyermekvárás ideje alatt is fontos. Fitten tartja folyamatos változáson keresztülmenő testedet (felkészít a szülésre!).

Készüljünk együtt az anyaságra, legyen kellemesebb a várakozás időszaka. A gyermekvárás fizikai, pszichológiai és érzelmi utazás. Utazzatok fitten, frissen, nyugodtan, kiegyensúlyozottan – testi-lelki harmóniában -, felkészülten!

A kismama foglalkozások időpontjai:
Délelőtt: Kedd és Csütörtök 10 óra
Délután: Hétfő és Szerda: 17.45

Oktató: Jeges Jutka

BABA MAMA Torna
Mamák, Anyukák figyelem!
Hozzátok magatokkal kisbabátokat, mozogjunk együtt a BABA-MAMA tornán!

  • Miért jó a BABÁNAK?
    A gyakorlatok erősítik a csecsemő fizikumát, elősegítik a nyirokkeringését és idegrendszeri fejlődését is.
  • Miért jó a MAMÁNAK?
    Visszanyeri fittségét és javul a közérzete. Az intim zóna erősítése a szülés utáni időszakban elengedhetetlenül fontos egészsége és nőisége teljes visszanyerése szempontjából.

Oktatónk: Jeges Jutka
Időpontok: Hétfő, Szerda, Péntek 11 óra

KISMAMA Masszázs
 
A várandósság kilenc hónapja egy különleges utazás a mama és a baba számára is, mely elmélyíthető az érintés erejével. A 12. hét után alkalmazható kipróbált és biztonságos masszázs technikák a várandósággal együtt járó esetleges kellemetlen érzések –pl. hát-és derékfájás- hatékony ellenszerei, melyeket a babavárás különböző szakaszaihoz igazítunk. Egy különleges pozícióban, teljes ellazulást biztosító, kombinált masszázst nyújtunk a kismamának. Ami a kismamának jól esik, az a babának is kellemes érzést nyújt.

Időtartamok: 30 perc, 45 perc